Background Image

Screens: bijzonder fijne zonwering!


Een screen is een bijzonder fijne vorm van effectieve zonwering. Voor ons is dit ook aanleiding om u een perfect product aan te bieden voor jarenlang zorgeloos zonweringscomfort. Een screen wordt verticaal op het raam geplaatst. Daardoor heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt, maar wel een groot zonwerend effect realiseert. Bijzonder fijne zonwering noemen we dat! 

Maak een afspraak

Onze Screens


Screen

Kiezen voor een screen is kiezen voor effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Het screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Ook weren screens 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil. Extra voordeel: u kunt nog steeds van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen.


Ritsvast-screen

Het Ritsvast - screen is een perfecte oplossing voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan kiest u voor een Ritsvast - screen. 

Kleur, vormgeving en doekcollectie
De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het doek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig.

Bedieningscomfort
Ritsvast-screens worden uitgevoerd met een elektrische bediening, en een standaard opbouwschakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een handzender (optioneel). Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. Een extra zon- en windautomaat zorgt er automatisch voor dat bij minder zon de screens opgetrokken worden en bij meer zon weer neerdalen.


Screen met transparant venster

Heeft u een terrasoverkapping, maar wilt u windvrij buiten zitten? Wij kunnen dan tussen de staanders een Ritsvast-screen monteren. Optimaal zicht door het transparante venster en windvrij genieten van het buitenleven.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde buitenzonwering ontvangt u vijf jaar garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image