Background Image

Knikarmschermen


Een knikarmscherm is dé sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe knikarmscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon én van schaduw! Bent u op zoek naar zo’n knikarmscherm, dan kunt u bij ons kiezen uit meerdere gevarieerde modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder mag u het zeggen welk scherm past bij uw terras.

Maak een afspraak

Aantrekkelijk instapmodel

Optimale functionaliteit

Dit model biedt net een tikkeltje meer en geniet daardoor vaak de voorkeur ten opzichte van boven genoemd model. Mede door de prachtig gegoten cassette en zijkappen is het liefde op het eerste gezicht. Tot 550 cm breed zijn alle afmetingen op maat realiseerbaar, in combinatie met een uitval van 300 cm. Door de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding beleven vele consumenten aangename terrasmomenten met deze zonwering.

Combinatie van degelijkheid en luxe

Dit is een scherm met een volledig gesloten cassettesysteem. Door de uiterst ranke vormgeving is de cassette fraai aan uw gevel en juist ook ideaal in situaties waar weinig montageruimte is. Deze is leverbaar tot een breedte van 600 cm. Doordat in de cassette een goot is geconstrueerd, is de doekrol onzichtbaar geworden. Een extra pluspunt van dit luxere model!

Voor wie absolute klasse wil

Het topmodel zorgt werkelijk voor een enorm schaduwrijk terras. Dit scherm overtreft de standaard afmetingen. Tot maar liefst 14 meter breed is dit scherm te monteren aan uw gevel, met een uitval van 3,5 meter. Uw specifieke maat zit hier vast bij. Neem hierbij in gedachten een prachtige designcassette, mooie afwerking, leverbaar in vele kleuren en u begrijpt dat wie een topproduct wil, bij dit scherm uitkomt. Kom snel eens kennismaken. 

Bediening

Álle terrasschermen worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met de hand. Maar bij een mooi terrasscherm hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een zon- en windautomaat.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde buitenzonwering ontvangt u vijf jaar garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image