Background Image

Rolluiken


Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Wij leveren met de ST39 een topklasse rolluik die zowel zonwerend is als isolerend. Ook is dit rolluik geluidswerend, lichtwerend, koudewerend en biedt het een uitstekende inbraakpreventie. Bovendien zorgt dit rolluik voor veel privacy. Een kennismaking met de ST-39 kan daarom niet uitblijven. Een extra verrassing is de zeer gunstige prijs. Neem contact op voor meer informatie.

Geruisloos genieten

Een belangrijk aspect bij een rolluik is de hoeveelheid geluid dat geproduceerd wordt door het ophalen of neerlaten. De rolluikgeleiders die wij leveren zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering.

Kleuren

Nadat u overtuigd bent van de voordelen van een rolluik, rest nog te kiezen voor een passende kleur. De juiste kleur, afgestemd op uw woning, geeft een mooi geheel. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van kleuren. Denk hierbij aan een donkere kast en een lichte kleur lamel. Of welke combinatie u maar wilt. Neem contact op voor meer informatie.

Bedieningscomfort

Álle rolluiken worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Maar bij een fraai rolluik hoort een afstand bediende motor in combinatie met een handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s.

Slimme motor voor openstaande ramen

Voor rolluiken is ook een ‘slimme’ motor ontwikkeld: deze motor voelt weerstand als een naar buitenslaand raam open staat of als een ander obstakel de loop van het rolluik zou hinderen. Deze smart motor is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een handzender.

Kwaliteit in een kleine rolluikkast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wil niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Wij kunnen u antwoord geven op deze vragen. Allereerst is de rolluikkast die wij leveren de kleinst verkrijgbare op de markt! De rolluiken zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde werkzaamheden ontvangt u twaalf maanden garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image