Background Image

Terrasoverkappingen


Bent u op zoek naar een terrasoverkapping? Giel Zonwering heeft een divers aanbod aan terrasoverkappingen waardoor wij altijd een geschikte oplossing voor u hebben. Bekijk onze referenties of neem contact op voor meer informatie. 

Maatwerk

U zit graag in de tuin en u geniet veel van het mooie weer, maar u wilt toch ook enigszins beschutting tegen de felle zon? Dan is de terrasoverkapping op maat dé perfecte oplossing voor u. Wij beschikken over een aantal modellen, maar wanneer u specifieke wensen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht voor een terrasoverkapping op maat. Onze overkappingen zijn van de beste kwaliteit en zien er prachtig uit.

Lamellendak

Nieuw in het assortiment van Giel Zonwering, de terrasoverkapping met lamellendak! Een lust voor het oog door de strakke en moderne vormgeving. Daarnaast beschermt de sterke en elegante constructie de terrasoverkapping tegen weersinvloeden zoals de zon en regen. Tijdens de ontwikkeling van het lamellendak is goed gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en toepassingsmogelijkheden.

Door de kantelbare lamellen is het mogelijk de lichtinval te reguleren middels een handzender of een domotica systeem. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers die contactgeluid voorkomen en deze zorgen voor een nagenoeg waterdicht systeem. Het regenwater wordt door de geïntegreerde goot eenvoudig afgevoerd. Door een combinatie met Windscreens zijn ook de zijkanten afsluitbaar. Dit maakt het tot de ultieme zonwering, vrijstaand of aan uw woning.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde werkzaamheden ontvangt u twaalf maanden garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image