Background Image

Markiezen


Tot de diagonale zonwering hoort ook de mar- kies. Ten opzichte van het uitvalscherm weert de markies ook invalllend licht aan de zijkanten. Hiermee creëert u optimale schaduw in uw woning. Voor binnen is dat een groot effect van dit type zonwering. Aan de buitenkant echter is het ook dubbel genieten. Genieten van een elegante stijl die extra allure geeft aan uw huis. Een Estate markies is gemaakt met hoogwaardige aluminium profielen. De omkasting is van kwalitatief sterk hardhout dat geschilderd wordt in de kleur die u zelf mag bepalen!

Bedieningscomfort

Bij een markies hoort meer een handmatige bediening door middel van een koord, maar vanzelfsprekend bieden we hiervoor ook elektrisch bedieningscomfort!

Een opbouwschakelaar is de basisuitvoering. U bedient deze met de hand. Een op afstand bediende motor geeft u echter meer comfort en gemak. In combinatie met een fraaie handzender kunt u uw nieuwe zonwering bedienen waar u ook bent in huis. Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. Tip: een zon- en windautomaat bedient automatisch uw zonwering bij afnemende of toenemende zon en/of wind.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde werkzaamheden ontvangt u twaalf maanden garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image