Background Image

Horren


Giel Zonwering levert maatwerk horproducten. Voor nagenoeg alle ramen en deuren hebben wij een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden. 

Inzethor

De inzethor is een vaste hor die geschikt is voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen welke in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren of schroeven. De inzethor is leverbaar in verschillende dieptes en kan tevens met schuine hoeken of getoogd geleverd worden.

Klemhor

De klemhor is een vaste raamhor welke speciaal gemaakt is voor kunststof, houten- en aluminium draaikiepramen. De klemhor wordt zonder boren of schroeven aan de buiten- kant in het kozijn gemonteerd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen klemmen. De klemhor wordt van binnenuit geplaatst en is rondom voorzien van een zachte borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting van het kozijn.

Vaste raamhor plissé

De vaste raamhor plissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van gevouwen gaas. Het gaas is geïntegreerd in een vast, smal aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd.

Plisséhordeur

De plisséhordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. Gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag is ook mogelijk.

Waarom Giel Zonwering?


Korte levertijd

Door de korte lijnen met de leveranciers levert Giel Zonwering snel en volgens afspraak.

De hoogste kwaliteit

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Specialistisch

Giel Zonwering is dé expert op het gebied van zonwering.

Persoonlijk

Altijd persoonlijke begeleiding, service en advies op maat.

Garantie

Op alle geleverde werkzaamheden ontvangt u twaalf maanden garantie.

Betaalbaar

Giel Zonwering streeft ernaar om u te voorzien van een oplossing die past binnen uw budget.

Background Image